Πολιτικη & Οικονομια

Ποια είναι η Κατερίνα Μονογυιού - Νεκρός ο αδελφός της σε τροχαίο

Bουλευτής με τη ΝΔ είχε μιλήσει για τον αδελφό της και τη συμμετοχή του σε ριάλιτι

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kατερίνα Μονογυιού, βουλευτής ΝΔ, που έχασε τον αδελφό της στο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα
Kατερίνα Μονογυιού, βουλευτής ΝΔ, που έχασε τον αδελφό της στο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα © YouTube | EUROKINISSI

Η Κατερίνα Μονογυιού έχασε τον αδελφό της, Τζώρτζη, στο τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα. Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ.

Η Κατερίνα Μονογυιού έχασε τον αδελφό της, Τζώρτζη, στο φοβερό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα. Η αδελφή του θύματος εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου 2019.

Το σοκαριστικό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα σημειώθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Νεκρός ανασύρθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγός του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι εικόνες από την οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 δείχνουν τη Ferrari 488 Pista να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το πολυτελές όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Η είδηση ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τζώρτζης Μονογυιός βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Ποια είναι η Κατερίνα Μονογυιού - Η εκλογή στη Βουλή με τη ΝΔ

Γεννημένη το 1983, η Κατερίνα Μονογυιού μεγάλωσε στη Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Η Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ, στη Βουλή
Η Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ, στη Βουλή © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Στις εκλογές του 2019, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Όταν η Κατερίνα Μονογυιού μιλούσε για τον αδελφό της, Τζώρτζη

Σε συνέντευξή της το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού είχε αναφερθεί στον αδελφό της, Τζώρτζη. Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε σχολιάσει τη συμμετοχή του αδελφού της στο ριάλιτι «The Wall» το 2003.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει, ενώ είχε σχολιαστεί και η σχέση του με τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου, η οποία συμμετείχε επίσης στο «The Wall». Ο τηλεοπτικός τους έρωτας είχε συζητηθεί σε εκπομπές εκείνη την περίοδο.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης, ναι. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, εγώ απορώ πώς πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα, θα είχα φρικάρει. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κλείνομαι γενικότερα. Πνίγομαι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού για τον αδελφό της.

THE 2NIGHT SHOW - Κατερίνα Μονογυιού

Τροχαίο με Ferrari στην Παραλιακή - Η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού βγαίνει από το φλεγόμενο όχημα

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού βγαίνει από την κατεστραμμένη Ferrari, την ώρα που έχει ήδη εκδηλωθεί φωτιά στο όχημα.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βούλα με τη Ferrari ήταν πατέρας δύο παιδιών. «Ήταν η πρώτη του βόλτα με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Είδα να καίγεται το αυτοκίνητο», ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας για το φοβερό τροχαίο στη Βούλα που είχε ως αποτέλεσμα η Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής της ΝΔ, να χάσει τον αδελφό της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ