Ελλαδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Ο 4ος παίκτης ριάλιτι που πεθαίνει σε τροχαίο

Σκοτώθηκε με τη Ferrari στη Βούλα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ferrari μετά το τροχαίο στη Βούλα και ο Τζώρτζης Μονογυιός, πρώην παίκτης ριάλιτι (ένθετη)
Η Ferrari μετά το τροχαίο στη Βούλα και ο Τζώρτζης Μονογυιός, πρώην παίκτης ριάλιτι (ένθετη) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα. Ποιοι άλλοι τρεις παίκτες ριάλιτι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα.

Ο Τζώρτης Μονογυιός έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα. Ο 45χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο και «ήταν η πρώτη του βόλτα με το αμάξι», όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο αδελφός της Κατερίνας Μονογυιού είχε γίνει γνωστός το 2003 με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall».

Ήταν από τους παίκτες που είχαν ξεχωρίσει, ενώ είχε σχολιαστεί και η σχέση του με τη Σίσσυ Γιαννακοπούλου, η οποία συμμετείχε επίσης στο «The Wall». Ο τηλεοπτικός τους έρωτας είχε συζητηθεί σε εκπομπές εκείνη την περίοδο.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού.

THE 2NIGHT SHOW - Κατερίνα Μονογυιού

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είναι ο τέταρτος πρώην παίκτης ριάλιτι που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Γιώργος Νάιδας, ο Γιάννης Βακρινός και ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκαν επίσης σε τροχαίο.

Γιώργος Νάιδας: Η συμμετοχή στο ριάλιτι Bar και το τροχαίο με τη μηχανή στη Νάξο

Με το Big Brother να έχει «σπάσει» τα μηχανάκια της τηλεθέασης, το Mega παρουσιάζει το 2002 το ριάλιτι «Bar». Ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν ήταν ο Γιώργος Νάιδας. Αποχώρησε επεισοδιακά τρεις ημέρες μετά την πρεμιέρα του reality. «Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να… "την κάνει"» είχε πει.

Το 2008 σκοτώνεται σε τροχαίο με μηχανή. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε στη Νάξο, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα το νήμα της ζωής του Γιώργου Νάιδα να κοπεί μόλις στα 34 χρόνια του.

Ο Γιώργος Νάιδας, πρώην παίκτης ριάλιτι, σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο στη Νάξο
Ο Γιώργος Νάιδας, πρώην παίκτης ριάλιτι, σκοτώθηκε με τη μηχανή του σε τροχαίο στη Νάξο © Facebook

Γιάννης Βακρινός: Η παρουσία στο ριάλιτι Φάρμα και το τροχαίο δυστύχημα

Ο Γιάννης Βακρινός έγινε γνωστό στα τηλεοπτικά δρώμενα το 2003. Η συμμετοχή του στο ριάλιτι «Φάρμα» του Mega συζητήθηκε.

Στις 26 Ιουλίου 2012 είχε σοβαρό τροχαίο στην Παλιά Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου κοντά στο Ξυλόκαστρο. Μετά πολυήμερη νοσηλεία άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών. Ήταν από το Αίγιο. Το ΙΧ που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού.

Ο Γιάννης Βακρινός, πρώην παίκτης ριάλιτι, σκοτώθηκε σε τροχαίο με το ΙΧ
Ο Γιάννης Βακρινός, πρώην παίκτης ριάλιτι, σκοτώθηκε σε τροχαίο με το ΙΧ © YouTube

Πάνος Ζάρλας: Ο νικητής του ριάλιτι Power of Love που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τον Μάιο του 2019 η είδηση ότι είναι νεκρός ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του Power of Love, είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στην κηδεία του στη Λέσβο συγγενείς και φίλοι ήταν συντετριμμένοι.

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του στη λεωφόρου Συγγρού. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Το βίντεο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου του Πάνου Ζάρλα, που δόθηκε στη δημοσιότητα, είχε προκαλέσει σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα δήλωσε: «Είδα να καίγεται το αυτοκίνητο». Στα social media έχει ανέβει βίντεο που δείχνει τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού να βγαίνει βαριά τραυματισμένη από το κατεστραμμένο όχημα.

Συγκλονιστικές εικόνες και βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ