Ελλαδα

Λάθος η σύλληψη για την δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ

Πρόκειται για έναν καταζητούμενο για υποθέσεις ναρκωτικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροδρόμιο Μακεδονία
Αεροδρόμιο Μακεδονία © EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη λάθος άνθρωπος για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ από τις αστυνομικές αρχές.

Στη σύλληψη λάθος ανθρώπου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 48χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στη αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, δεν είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ρώσου γκάνγκστερ Σολόνικ και της καλλονής φίλης του, μις Ρωσία Σβετλανα Κοττοβα το 1997, αλλά ένας καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο εν λόγω συλληφθείς έφτασε στη χώρα μας λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης με την πτήση 547 της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο terminal 1 από Λάρνακα. 

Από την πλευρά της, η Ελληνική Αστυνομία είχε ενημερωθεί από την Interpol Κύπρου ότι ο συγκεκριμένος επιβάτης ήταν καταζητούμενος για τη δολοφονία Σολόνικ και έτσι όταν αυτός έφτασε στην Ελλάδα, οι άνδρες της αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες.

Στα χαρτιά που βρέθηκαν στην κατοχή του αναγραφόταν ως Καρσλιαδης Ιωακειμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Σε συνομιλίες του με την αστυνομία είπε πως ήρθε στην Ελλάδα για να πάει σε μία κηδεία ενώ τελευταία φορά είχε έρθει 10 χρόνια πριν για να παρουσιαστεί στο στρατό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ