Ελλαδα

Κωνσταντίνος Τζούμας για γυναικοκτονίες: «Έκανα μαύρο χιούμορ»

Κατακραυγή προκάλεσε το σχόλιο του γνωστού ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός Κωνσταντίνος Τζούμας απέδωσε σε «μαύρο χιούμορ» τη δήλωσή του σχετικά με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, η οποία πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.
O HΘΟΠΟΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ | ΦΩΤΟ: Eurokinissi / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας απέδωσε σε «μαύρο χιούμορ» τη δήλωσή του σχετικά με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, η οποία πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.

Σε «μαύρο χιούμορ» απέδωσε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας εκφράσεις του, σύμφωνα με τις οποίες, «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών». 

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…», υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα, me too, πολιτική ορθότητα, Εξάρχεια, και κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στην επίμαχη δήλωσή του ο κ. Τζούμας ανέφερε: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Τη δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα επέκρινε και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Εν Λευκώ 87.7», ο οποίος τοποθετήθηκε ως εξής: «Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ