Ελλαδα

Νέα καταγγελία σε βάρος του Παναγιωτόπουλου από οικογενειακή φίλη

Tι αποκάλυψε ο δικηγόρος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © Τwitter

Αυξάνονται οι καταγγελίες για βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Μια νέα καταγγελία αναμένεται για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η οποία αφορά σε βίντεο και φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας που διέρρευσαν από τον παρουσιαστή μετά την αρχική καταγγελία σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του

Το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας ,αποκάλυψε στον Αnt1, πως έχει στα χέρια του μία νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, η οποία μάλιστα είναι πολύ σοβαρή και προέρχεται από οικογενειακή φίλη του δημοσιογράφου.

Η κοπέλα είναι πολύ νεότερη και σύμφωνα με τον δικηγόρο βρίσκεται σε κατάσταση-σοκ. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικές σκηνές στις οποίες συμμετέχει το νέο θύμα.

 

«Η νέα καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και από άλλο πρόσωπο. Εχτές το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Είδα μία κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, ενώ υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες», ανέφερε ο δικηγόρος.


Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι ποινή μπορεί να του επιβληθεί


Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει στον Στάθη Παναγιωτόπουλο ποινή από 1 έως 5 έτη, με αναστολή, είπε σήμερα ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στο OPEN. «Η δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του είναι ένα απλό πλημμέλημα. Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δεν διώκεται για κακούργημα ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι», υπενθύμισε ο Γιάννης Μαρακάκης.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ