- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται, από σήμερα έως την Τετάρτη, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Έντονη κακοκαιρία στο σύνολο της χώρας το διήμερο Δευτέρας -Τρίτης, καθώς και στο πρώτο μισό της Τετάρτης, αναμένεται να προκαλέσει ένα βαρομετρικό χαμηλό, κινούμενο από την Ιταλία προς το Ανατολικό Αιγαίο.
Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Δυτική Ελλάδα, τη νύχτα προς Τρίτη τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων των πόλεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης), ενώ για το υπόλοιπο της Τρίτης τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Αιγαίο. Την Τετάρτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Παράλληλα, τη Δευτέρα, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά, οι οποίες στην Ήπειρο θα είναι πυκνές, ενώ την Τρίτη οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και ενδεχομένως ημιορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.