Πώς ο Ηλίας Μόσιαλος έπεισε ανεμβολίαστο ταξιτζή να εμβολιαστεί
Τι του είπε - Η ανάρτηση στο Facebook
Ο Ηλίας Μόσιαλος μίλησε σε ανεμβολίαστο ταξιτζή και τον έπεισε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ο καθηγητής του LSE εξηγεί σε ανάρτησή του πώς το πέτυχε.
Ο Ηλίας Μόσιαλος έγραψε στο Faceboοk πώς κατάφερε να πείσει ταξιτζή, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος, να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Στη νέα του ανάρτηση ο καθηγητής στο LSE περιγράφει τι συνέβη με τον ανεμβολίαστο ταξιτζή, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:
«Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες».
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη οδηγός ταξί και πελάτης πιάστηκαν στα χέρια για τη μάσκα.
Ηλίας Μόσιαλος: Η ανάρτηση για τον ανεμβολίαστο ταξιτζή και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
«Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι.
» Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται.
» Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες. Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών.
» Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες. Νομίζω ότι τον έπεισα να κανει το εμβόλιο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο καθηγητής του LSE.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Ηλίας Μόσιαλος θα αναγορευθεί σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.