Ελλαδα

Χριστούγεννα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Η εντυπωσιακή φωταγώγηση

Το μαγευτικό τοπίο και ο υπέροχος χριστουγεννιάτικος στολισμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τα φώτα άναψαν για τα Χριστούγεννα 2021. Η εντυπωσιακή φωταγώγηση σε εικόνες.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έβαλε και φέτος τα γιορτινά του για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα 2021. Η φωταγώγηση του χώρου έγινε σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γίνεται σημείο αναφοράς για τα Χριστούγεννα 2021 και ένας από τους αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς στην Αττική.

Το παγοδρόμιο στο Κανάλι, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα στην Αγορά και τα φωτισμένα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα συντριβάνια που χορεύουν και η φαντασμαγορική τελετή για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς περιμένουν τους επισκέπτες, με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων να είναι πλούσιο και γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται είτε με ελεύθερη είσοδο ή με πολύ προσιτό εισιτήριο.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Η φωταγώγηση για τα Χριστούγεννα 2021 σε εικόνες

Η φωταγώγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έγινε παρουσία αρκετού κόσμου, ο οποίος ήθελε να δει από κοντά και να απολαύσει το ονειρικό τοπίο που δημιουργείται.

Πολλοί, μάλιστα, ήταν εκείνοι που έβγαλαν και φωτογραφίες, ανεβάζοντάς τις στη συνέχεια στα social media. Ακολουθούν εικόνες από την εντυπωσιακή φωταγώγηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τα Χριστούγεννα.

Φωταγωγήθηκε για τα Χριστούγεννα το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Φωταγωγήθηκε για τα Χριστούγεννα το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός εντυπωσιάζει
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός εντυπωσιάζει © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Έρχονται Χριστούγεννα και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έγινε η φωταγώγηση του εντυπωσιακού στολισμού
Έρχονται Χριστούγεννα και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έγινε η φωταγώγηση του εντυπωσιακού στολισμού © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μια παρέα κοριτσιών βγάζει selfie με φόντο τον ονειρικό χριστουγεννιάτικο στολισμό
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μια παρέα κοριτσιών βγάζει selfie με φόντο τον ονειρικό χριστουγεννιάτικο στολισμό © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ