Ελλαδα

Νίκος Στραβελάκης: Με συμπτώματα πνευμονίας στο νοσοκομείο

Θετικός στον κορωνοϊό ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ - Τα νεότερα για την υγεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Στραβελάκης - Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας
Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Στραβελάκης - Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ εισήχθη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας © NDP

Ο Νίκος Στραβελάκης έχει κορωνοϊό και μπήκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία.

Ο Νίκος Στραβελάκης, παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με ήπια συμπτώματα πνευμονίας. Ο δημοσιογράφος μπήκε το Σάββατο (27/11) στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε έντονο βήχα τις τελευταίες δύο ημέρες.

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έκανε αξονική τομογραφία και αποφασίστηκε η εισαγωγή του. Έχει πυρετό και είναι καταβεβλημένος. Ο Νίκος Στραβελάκης έκανε την τρίτη δόση εμβολίου στις 18 Νοεμβρίου 2021. Εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Νίκος Στραβελάκης

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα γρίπης, έκανε self test, το οποίο βγήκε αρνητικό. Ένα 24ωρο μετά έκανε ξανά self test, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό στον κορωνοϊό.

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 ο Νίκος Στραβελάκης, παρουσιαστής στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έκανε rapid test. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Ωστόσο, στη συνέχεια υπεβλήθη σε μοριακό PCR, το οποίο βγήκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ο δημοσιογράφος παραμένει για νοσηλεία και παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ