Ελλαδα

Κρήτη: Νεκρός από κορωνοϊό ένας 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος

«Είχε μία αναπάντεχη επιπλοκή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΜΕΘ
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας © EUROKINISSI

Κρήτη: Νεκρός 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος από κορωνοϊό - «Είχε μία αναπάντεχη επιπλοκή».

Έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό ένας 49χρονος άνδρας, πλήρως εμβολιασμένος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας κατέληξε σήμερα νωρίς το πρωί έχοντας μαζική πνευμονική εμβολή. Ο 49χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα αλλά «έκανε μία από τις αναπάντεχες, αλλά αναμενόμενες επιπλοκές του κορωνοϊού, μαζική πνευμονική εμβολή».

«Είναι από αυτά τα περιστατικά που μας καταρρακώνουν γιατί ήταν ένας νέος, υγιής κατά τα άλλα άνθρωπος που δυστυχώς κατέληξε» σημείωσε ο κ. Κιούλπαλης και στη συνέχεια υπενθύμισε πως η περίπτωσή του είναι ανάλογη με αυτή του Γερμανού καθηγητή που είχε καταλήξει στο νησί.

Από την πλευρά του, ο κ. Κιούλπαλης ζήτησε να μην δοθεί λάθος μήνυμα σχετικά με το ότι πέθανε παρότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος, καθώς πρόκειται για εξαίρεση.

«Δεν πρέπει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι επειδή πέθανε ένας εμβολιασμένος, δεν πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Είναι η εξαίρεση, αλλά δυστυχώς αυτές τις περιπτώσεις θα τις έχουμε γιατί όσο αυξάνονται τα κρούσματα αυξάνονται και οι πιθανότητες ένας εμβολιασμένος να νοσήσει» είπε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ