Ο Παπαδημούλης...δίνει εύσημα στην Ολλανδή δημοσιογράφο
«Είδος δημοσιογραφίας που σπανίζει στην Ελλάδα»
Εύσημα για τις κατηγορίες περί push backs στο Αιγαίο απέδωσε στην Ολλανδή δημοσιογράφο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Στις κατηγορίες περί push backs στο Αιγαίο τις οποίες εξαπέλυσε κατά της χώρας μας και εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η Ολλανδή δημοσιογράφος, αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε στη στάση της δημοσιογράφου Ingeborg Beugel κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ομόλογό του Μαρκ Ρούτε.
«Ένα είδος δημοσιογραφίας που σπανίζει πλέον στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι που να ελέγχουν την εξουσία! Έξαλλος με την Ολλανδή δημοσιογράφο ο Μητσοτακης και οι εγχώριοι οπαδοί του "Γερούν γερά"! Κατά τα λοιπά "μένουμε Ευρώπη"…»
Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη ερώτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε οργισμένος: «Δεν σας επιτρέπω να με προσβάλλετε σε αυτό το κτίριο και να προσβάλλετε τον ελληνικό λαό. Δεν θέλω να με κατηγορείτε με εκφράσεις και κατηγορίες που δεν υποστηρίζονται από στοιχεία όσον αφορά το προσφυγικό. Εμείς έχουμε σώσει χιλιάδες, 200 άνθρωποι κινδύνεψαν να πνιγούν νότια της Κρήτης και κάθε μέρα σώζουμε ζωές. Ενώ την ίδια στιγμή εμποδίζουμε τις ροές από την Τουρκία και καλούμε το Λιμενικό τους να τους επιστρέψουν. Γι' αυτό αντί να ρίχνετε την ευθύνη στην Ελλάδα θα έπρεπε να κατηγορείτε εκείνους που εκμεταλλεύονται ανθρώπους», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.
Ποια είναι η δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Η δημοσιογράφος η οποία χάλασε το καλό κλίμα στη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ολλανδού πρωθυπουργού, Μαρκ Ρούτε, κατηγορώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα για τα push backs των μεταναστών στο Αιγαίο είναι η Ingeborg Beugel. Η Ολλανδή ζει μόνιμα στην Ύδρα και εργάζεται ως ανταποκρίτρια για διάφορα μέσα στην πατρίδα της μεταξύ των οποίων το Groenor Amsterdammer. Πριν μερικούς μήνες και ειδικότερα στις 13 Ιουνίου 2021, η 61χρονη ανταποκρίτρια είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι «διευκόλυνε την παράνομη διαμονή αλλοδαπού στην Ελλάδα» και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι της, στην Ύδρα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.