Ελλαδα

Επεισόδια στο Καραϊσκάκη με οπαδούς, πριν το Ολυμπιακός-Άιντραχτ

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πώς ξεκίνησαν οι συγκρούσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένταση στον σταθμό του Φαλήρου μεταξύ οπαδών και αστυνομικών
Ένταση στον σταθμό του Φαλήρου μεταξύ οπαδών και αστυνομικών (Φωτό Αρχείου) © Eurokinissi

Ένταση επικρατεί στους δρόμους κοντά στο φαληρικό στάδιο περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα στο ματς του Europa League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άιντραχτ.

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών έχουμε αυτή τη στιγμή στο στάδιο Καραϊσκάκη, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πως ξεκίνησαν οι συγκρούσεις.

Η αστυνομία με μεγάλη επιχείρηση κλείνοντας μέρος της Λεωφόρου Συγγρού επέβλεψε και συνόδευσε την πομπή των 24 λεωφορείων με τους φίλους των αετών. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 3-4 κλούβες, μπρος και πίσω από την πομπή, μηχανές αλλά και περιπολικά.

Η παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα είναι αισθητή, καθώς οι φίλοι της Άιντραχτ έλαβαν 1200 εισιτήρια.

Να θυμίσουμε πως και χθες Τετάρτη (3/11) το Μοναστηράκι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς περίπου 200 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο που διαμένουν υποστηρικτές της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Γερμανία για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η πορεία των Γερμανών οπαδών προς το Γ. Καραϊσκάκης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ