Ελλαδα

Μέγαρα: Νέο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές

Οι υπεύθυνοι δεν διέκοψαν τον αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aτύχημα σε αγώνα με μηχανές στα Μέγαρα
Aτύχημα σε αγώνα με μηχανές στα Μέγαρα © spatanews

Νέο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές στα Μέγαρα - Ένας οδηγός τραυματίας - Οι υπεύθυνοι δεν διέκοψαν τον αγώνα.

Νέο σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας με μηχανές αυτή τη φορά σε πίστα στα Μέγαρα, το οποίο σημειώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, ήρθε στη δημοσιότητα, λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό στα Γιαννιτσά.

Οπως μετέδωσε ο Alpha, ο οδηγός χτύπησε σοβαρά, υπέστη κατάγματα και τα σπασμένα πλευρά του τρύπησαν τον πνεύμονά του, με συνέπεια να πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν διέκοψαν τον αγώνα, αλλά τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας με μηχανάκι, σύμφωνα με τον ίδιο τον οδηγό.

Νέο ατύχημα σε αγώνα με μηχανές στα Μέγαρα: Τι υποστήριξε ο τραυματίας οδηγός

Ο Βασίλης Στάμου, ο οδηγός που τραυματίστηκε στον αγώνα, μίλησε στον Alpha. «Δεν σταμάτησε ποτέ ο αγώνας. Πέρασε κάθετα την πίστα ένα βεσπάκι μαζί με το ασθενοφόρο με τον γιατρό. Ηρθε το ασθενοφόρο δίπλα μου, κατέβηκε ο γιατρός, με ρώτησε πώς αισθάνομαι. Του είπα ότι πονάω πολύ στο στήθος και ανασαίνω με δυσκολία. Και μου λέει ''ανέβα στο βεσπάκι, να σε πάει στο μποξ''.

»Εκεί τα έχασα. Μου το είπε ο γιατρός και ο βοηθός αλυτάρχη που είχε το βεσπάκι. Πολύ κακώς ανέβηκα. Δεν το σκέφτηκα, δεν ξέρω, πάγωσα. Έσπασα πολλά πλευρά, αλλά δύο από αυτά ήταν σπασμένα και ήταν πάρα πολύ αιχμηρά και ήταν αυτά που μου έκαναν τη ζημιά και καρφώθηκαν στον πνεύμονα. Προτίμησαν να συνεχίσουν τους αγώνες και να με κρατούν εκεί έως να επιστρέψει το ασθενοφόρο από το προηγούμενο περιστατικό», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ