- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου, Ελένης Αποστολοπούλου.
Απώλεια για την οικογένεια της ΕΡΤ και τον δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε το πρωί σε ηλικία 70 ετών η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου, έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια.
Η Ελένη Αποστολοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην ΕΡΤ επί 22 χρόνια αρχικά στο ραδιόφωνο και έπειτα στην τηλεόραση στον τομέα της ενημέρωσης, ως ρεπόρτερ και αρχισυντάκτρια εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Επίσης, σκηνοθέτησε και παρουσίασε στη ΝΕΤ, οδοιπορικά ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εργάστηκε για χρόνια και σε έντυπα μέσα. Γιος της είναι ο συνάδελφος Νίκος Καπόγλης που εργάζεται από το 1999 στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ και σύζυγός της ο Μιχάλης Κυριακίδης στέλεχος του ενημερωτικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ.
«Πάλεψε τα χτυπήματα, αγωνίστηκε πολύ, δημιούργησε στη δουλειά και στην κοινωνία, ξεχώρισε για το ήθος και την ευγένειά της». Με αυτά τα λόγια την αποχαιρετούν φίλοι και συνάδελφοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτά τα λόγια την αποχαιρετούμε και εμείς στην ΕΡΤ, εκφράζοντας τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά της.
Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στις 11:00 στο νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.