Ελλαδα

Κακοκαιρία: Καρέ καρέ η εκκένωση από το λεωφορείο στην Ποσειδώνος

Τα νέα βίντεο με τις δραματικές εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δραματικές εικόνες στην Ποσειδώνος με λεωφορείο να εγκλωβίζεται σε πλημμυρισμένη γέφυρα και τους επιβάτες να αποχωρούν
Δραματικές εικόνες στην Ποσειδώνος με λεωφορείο να εγκλωβίζεται σε πλημμυρισμένη γέφυρα και τους επιβάτες να αποχωρούν © EUROKINISSI | Twitter

Στην Ποσειδώνος οι επιβάτες αποχωρούν από το πλημμυρισμένο λεωφορείο κάτω από τη γέφυρα, ενώ συνεχίζεται η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Νέες εικόνες και βίντεο από το λεωφορείο που εγκλωβίστηκε στην Ποσειδώνος, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Όπως φαίνεται και στις εικόνες αυτές, το λεωφορείο της γραμμής Α1 Πειραιάς - Βούλα, ακινητοποιήθηκε, με τους επιβάτες να αποφασίζουν να αποχωρήσουν.

Οι καταιγίδες που έφερε η κακοκαιρία «Μπάλλος» στην Αττική είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η γέφυρα στο ύψος που βρίσκεται το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το νερό της βροχής σε ορισμένα σημεία, έφθανε μέχρι τη μέση των επιβατών.

«Ελάτε να κάνουμε αλυσίδα, να βγούμε ένας ένας» ακούγεται να λέει μια επιβάτης, η οποία -κρατώντας την τσάντα στην αγκαλιά της- κατεβαίνει τα σκαλιά του λεωφορείου και μπαίνει μέσα στον πλημμυρισμένο δρόμο. «Μήπως είναι καλύτερα να μείνουμε στο λεωφορείο» ακούγεται ένας άνδρας. «Παιδιά, μην καθήσετε, είναι χειρότερα» λέει μια άλλη γυναίκα. Δείτε τις δραματικές εικόνες:

 

Λεωφορείο στην Ποσειδώνος - Το νερό της βροχής από την κακοκαιρία «Μπάλλος» κάλυψε το όχημα

Νωρίτερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες από την πλημμυρισμένη γέφυρα στην Ποσειδώνος, όπου το νερό της βροχής έχει καλύψει το λεωφορείο, φθάνοντας μέχρι την οροφή του οχήματος.
 
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Το λεωφορείο στην πλημμυρισμένη γέφυρα στην Ποσειδώνος
Ποσειδώνος: Το νερό της βροχής από την κακοκαιρία «Μπάλλος» έχει φθάσει στην οροφή του λεωφορείου
Πλημμύρισε η Ποσειδώνος από την κακοκαιρία «Μπάλλος» - Επιβάτες που βλέπουν το πλημμυρισμένο λεωφορείο
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Το λεωφορείο της γραμμής Α1 μέσα στα νερά κάτω από την πλημμυρισμένη γέφυρα στην Ποσειδώνος
Οι εικόνες από το πλημμυρισμένο λεωφορείο που εγκλωβίστηκε κάτω από τη γέφυρα στην Ποσειδώνος, συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο των social media.
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ