Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε συναυλία του Πάριου, πλήθος στη σκηνή

Ο κόσμος χόρευε χωρίς μέτρα παρά το lockdown

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων - Ο κόσμος χόρευε χωρίς αποστάσεις
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΦΩΤΟ: MAKTHESS.GR

Η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων - Ο κόσμος χόρευε χωρίς αποστάσεις

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί το κοινό στο τέλος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς μίνι lockdown, εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύουν τα τοπικά Μέσα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο, με δεκάδες άτομα να χορεύουν μπροστά από την σκηνή, όταν ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα.

Τα μέτρα πήγαν περίπατο όταν ο κόσμος πιάστηκε χέρι - χέρι, με τις αποστάσεις να μηδενίζονται. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε έκκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του, αλλά από ένα σημείο και το κοινό ήταν ασυγκράτητο.

Αυτές οι εικόνες, ωστόσο δεν κράτησαν για πολλή ώρα, καθώς η συναυλία έληξε πρόωρα. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συναυλία Γ.  Πάριου στο Θέατρο Γης

Την ίδια ώρα συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Θέατρο Γης, την ώρα της συναυλίας πραγματοποίησαν δεκάδες τοπικοί dj’s το βράδυ του Σαββάτου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σε μία συμβολική κίνηση, κρέμασαν τα ακουστικά τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το mini lockdown στη Θεσσαλονίκη, που όπως λένε, τους καθιστά και πάλι προσωρινά άνεργους.

Συμβολική διαμαρτυρία των DJs της Θεσσαλονίκης στο θέατρο Γης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ