Ελλαδα

Περιστέρι: Θέλησε να δωροδοκήσει για να μην κάνει δεύτερη δόση

Σε εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χορήγηση εμβολίου για κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στο Περιστέρι ένας 25χρονος επιχείρησε να χρηματίσει νοσηλεύτρια για να κάνει εικονικό εμβολιασμό
Χορήγηση εμβολίου για κορωνοϊό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στο Περιστέρι ένας 25χρονος επιχείρησε να χρηματίσει νοσηλεύτρια για να κάνει εικονικό εμβολιασμό © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στο Περιστέρι, σε εμβολιαστικό κέντρο, ένας 25χρονος προσπάθησε να δωροδοκήσει τη νοσηλεύτρια για να φαίνεται στα «χαρτιά» ότι έκανε τη δεύτερη δόση.

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Περιστέρι, σε εμβολιαστικό κέντρο, για τον κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό, ένας 25χρονος επιχείρησε να δωροδοκήσει μια νοσηλεύτρια για να μην του κάνει τη δεύτερη δόση από το εμβόλιο για κορωνοϊό και να δηλώσει ότι τη χορήγησε κανονικά, προκειμένου να μπορέσει στη συνέχεια εκείνος να βγάλει κανονικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος μπήκε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι και πλησίασε τη νοσηλεύτρια. Στο χέρι του κρατούσε το κινητό τηλέφωνο. Ο 25χρονος έδειξε στη νοσηλεύτρια ένα μήνυμα που έγραφε ότι μπορούσε να της δώσει χρήματα για να κάνει στα... χαρτιά τη δεύτερη δόση.

Εκείνη του απάντησε σε έντονο ύφος ότι αυτό που ζητά είναι παράνομο και του ξεκαθάρισε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορεί να βγει μόνο αν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός. Γι' αυτό και έπρεπε να κάνει κανονικά τη δεύτερη δόση.

Δικογραφία για δωροδοκία σε βάρος του 25χρονου στο Περιστέρι

Ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία. Πήρε τα χαρτιά με τα στοιχεία του και τράπηκε σε φυγή.

Οι υπεύθυνοι στο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και εντόπισαν τον νεαρό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία δημοσίου υπαλλήλου.

Πρόκειται για μια ακόμη καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό στην Ελλάδα και ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση «Ελευθερία» για να δημιουργηθεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ