Ελλαδα

Φωτιές: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ εθελοντής πυροσβέστης

Τι λέει ο πατέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθελοντές πυροσβέστες επιχειρούν σε κατάσβεση στην Αττική
Εθελοντές πυροσβέστες επιχειρούν σε κατάσβεση στην Αττική © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Φωτιές: Εθελοντές πυροσβέστες που επιχειρούσαν σε κατάσβεση στο νοσοκομείο ΚΑΤ - «Χαροπαλεύει ο ένας», λέει ο πατέρας τους

Δύο εθελοντές πυροσβέστες νοσηλεύονται στο ΚΑΤ, καθώς τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να ανακόψουν την πορεία του πύρινου μετώπου στις Αφίδνες. Ο πατέρας τους, Κώστας Μανιάς, μίλησε για την κατάσταση υγείας των παιδιών του και τη μάχη που δίνει το ένα του παιδί στη ΜΕΘ. 

«Το ένα παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική. Ο άλλος είναι σε θάλαμο με σοβαρά εγκαύματα στα δύο χέρια. Χθες βράδυ, πήγαν εθελοντικά στις φωτιές. Δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να σώσουν τα σπίτια τους, αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος. Εκεί έπαθαν τη ζημιά», ανέφερε ο κ. Κώστας Μανιάς και πρόσθεσε: 

«Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, ειδικά για εκείνο που είναι στην εντατική, γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Ανησυχώ. Όταν ρωτάω τον γιατρό για το τι εννοεί “σοβαρή κατάσταση, μπορεί δηλαδή να κινδυνεύει η ζωή του;”, εκείνος μου απαντά “να σου πω την αλήθεια, δεν αποκλείω τίποτα”». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ