- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στην Αττική: Καμένη γη σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή (εικόνες)
Σπίτια κάηκαν και ολόκληρα δάση έγιναν στάχτη
Αποκαρδιωτική εικόνα σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή μετά τη φωτιά, καθώς οι φλόγες κατέστρεψαν σπίτια και έκαναν στάχτη το δάσος.
Δεν άφησε τίποτα όρθιο η φωτιά στην Αττική που σάρωσε Κρυονέρι και Δροσοπηγή. Η φωτιά που ξεκίνησε στη Βαρυμπόμπη έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της, αφήνοντας πίσω της στάχτη και αποκαΐδια. Σπίτια έγιναν παρανάλωμα του πυρός. Ολόκληρες πλαγιές που ήταν γεμάτες πεύκα, κάηκαν μέσα σε λίγες ώρες, καθώς η πυρκαγιά κατέβαινε με ταχύτητα.
Οι εικόνες που δημοσιεύει η EUROKINISSI από το Κρυονέρι και τη Δροσοπηγή είναι αποκαλυπτικές της καταστροφής που έχει συντελεστεί στις δύο περιοχές.
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανέφερε ότι χιλιάδες στρέμματα κάηκαν σε Αττική και Εύβοια, με τον τελικό απολογισμό να μεγαλώνει όσο περνά η ώρα, καθώς οι πυρκαγιές στην Αττική μαίνονται. Παρόμοιες εικόνες καταστροφής με μαυρισμένους σκελετούς δέντρων που «καπνίζουν» ακόμη, αποπνικτική ατμόσφαιρα και μαύρη γη παντού και στα πρώην βασιλικά ανάκτορα στο Τατόι.
Καμένη γη σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή
Με τα αιωρούμενα μικροσωματίδια να αυξάνονται και πάλι στην Αττική, κάτοικοι σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή μετρούν τις πληγές τους, την ώρα που ορατός παραμένει ο κίνδυνος νέων αναζωπυρώσεων μετά την καταστροφική φωτιά στη Βαρυμπόμπη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.