Ελλαδα

Φωτιά στην Αττική: Η συγκινητική φωτογραφία με τους πυροσβέστες

Ξαπλωμένοι στο έδαφος για λίγες στιγμές ξεκούρασης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην Αττική: Εθελοντές πυροσβέστες στις Αφίδνες ξεκουράζονται για λίγο πριν συνεχίσουν τη μάχη με τις φλόγες
Φωτιά στην Αττική: Εθελοντές πυροσβέστες στις Αφίδνες ξεκουράζονται για λίγο πριν συνεχίσουν τη μάχη με τις φλόγες @Twitter

Η φωτογραφία με τους εθελοντές πυροσβέστες στις Αφίδνες που έδωσαν μάχη με τη φωτιά στην Αττική και έχουν ξαπλώσει στο έδαφος για λίγες στιγμές ξεκούρασης.

Τα τελευταία 24ωρα οι εθελοντές πυροσβέστες έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να τεθούν υπό έλεγχο οι πυρκαγιές στην Ελλάδα. Από τη φωτιά στην Εύβοια, μέχρι την πυρκαγιά στην Αττική που παραμένει εκτός ελέγχου, οι εθελοντές πυροσβέστες δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες. Η εικόνα με τους πυροσβέστες στις Αφίδνες συγκινεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας. Φορώντας τις στολές τους και με εμφανή τα σημάδια από τη μάχη με τις φλόγες, έχουν ξαπλώσει στο έδαφος στην προσπάθειά τους να ξεκουραστούν για λίγο πριν ριχτούν και πάλι στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Φωτιά στην Αττική: Εθελοντές πυροσβέστες - Η «viral» φωτογραφία από τις Αφίδνες

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, το πρωί. Χιλιάδες χρήστες έχουν κάνει αναδημοσίευση, ενώ δεν σταματούν τα σχόλια για τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση που έχουν δείξει οι εθελοντές πυροσβέστες στις πυρκαγιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media και αποτυπώνει την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουν οι εθελοντές πυροσβέστες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ