- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Αποκαθίσταται από αύριο η κυκλοφορία στη γραμμή Πειραιάς-Κηφισιά
Εκτεταμένες οι βλάβες που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά της Τρίτης
ΣΤΑΣΥ: Αποκαθίσταται η λειτουργία της γραμμής 1 του μετρό «Πειραιάς - Κηφισιά» - Υπό διερεύνηση τα αίτια της πυρκαγιάς.
Από αύριο, Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς - Κηφισιά, μετά την αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν από πυρκαγιά την Τρίτη 27 Ιουλίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ, «τεχνικά συνεργεία της εταιρείας σε συνεργασία με εξωτερικά συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, προκειμένου να αποκατασταθούν οι φθορές που προκάλεσε η πυρκαγιά της περασμένης Τρίτης, τα αίτια της οποίας είναι υπό διερεύνηση. Πρόκειται για μεγάλης έκτασης καταστροφές σε τμήματα καλωδιώσεων ηλεκτροδότησης, σηματοδότησης και τηλεπικοινωνιών στο δίκτυο της Γραμμής 1».
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ καταλήγει ζητώντας συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεότερες εξελίξεις στην υπόθεση
Η πρώτη εικόνα από τις ιστολογικές
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Θα αποκαλυφθεί αν υπάρχει φυσικό αέριο ή πετρέλαιο στον στόχο «Ασωπός 1»
Οι περιβαλλοντικοί όροι
Η ανακοίνωση με την οποία η D&Α Productions «αδειάζει» τους ισχυρισμούς του
Διαβιβάζονται στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας και στην Περιφέρεια
Κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ένα ελικόπτερο
Στην αναμονή 450.000 συνταξιούχοι - Πότε θα κριθεί η υπόθεση
Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες
«Είναι θαμμένες στον πυθμένα»
Τα θετικά και τα αρνητικά της πρωτεύουσας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.