Φωτιά στη Σαλαμίνα - Στην περιοχή Άγιος Νικόλαος
Δείτε τις πρώτες εικόνες - Ο καπνός έφθασε στην παραλία
Ξέσπασε φωτιά στη Σαλαμίνα, στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, με πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο.
Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στη Σαλαμίνα. Η πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, το μεσημέρι, στην περιοχή Άγιος Νικόλαος. Πλέον, έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Στο σημείο αναπτύχθηκαν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες είχαν τη συνδρομή εναέριων μέσων.
Άγνωστο παραμένει πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά. Οι φλόγες βρέθηκαν κοντά σε κατοικίες. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 40 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη. Οι άνεμοι έπνεαν ενισχυμένοι στην περιοχή και δεν βοηθούσαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Σημαντική η συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
Υπενθυμίζεται ότι φωτιά στη Σαλαμίνα είχε εκδηλωθεί και πριν από λίγες ημέρες, με την άμεση και συντονισμένη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να αποτρέπει τα χειρότερα. Δείτε το tweet του Πυροσβεστικού Σώματος για την πυρκαγιά.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος στη Σαλαμίνα. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 25, 2021
Οι πρώτες εικόνες από τη φωτιά στη Σαλαμίνα - Ο καπνός έφθασε στην παραλία
Στα social media αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη φωτιά στη Σαλαμίνα. Οι πρώτες εικόνες δείχνουν αεροσκάφος Canadair να πραγματοποιεί ρίψη νερού στο ενεργό μέτωπο, την ώρα που ο καπνός ολοένα και πυκνώνει.
Λουόμενοι στην παραλία παρακολουθούν ανήσυχοι τα εναέρια μέσα, τα οποία επιχειρούν στην πυρκαγιά. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο καπνός έχει φθάσει στο σημείο που βρίσκονται.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν αγνοούμενους
Αναλυτικά η πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Σήμερα απεργούν και οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη
Πολεμικό τυφέκιο με αλλοιωμένο αριθμό, φυσίγγια και φυτίλια δεκάδων μέτρων εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο ποιμνιοστάσιο
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας φωτίζει την ιστορική και γλωσσική διαδρομή των όρων
Καταγγελίες για λογοκρισία, αδιαφάνεια και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας σε TV100 και FM100
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι κατέγραψε το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε ηλικία 14 ετών κατασκεύασε μόνη της την πρώτη της λύρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.