Ελλαδα

Δύο συλλήψεις στη Μύκονο για βιασμό 19χρονης

Την κρατούσαν σε σπίτι για τρεις ημέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιμάνι Μυκόνου
Λιμάνι Μυκόνου © EUROKINNISSI

Μύκονος: Δύο συλλήψεις για παράνομη παρακράτηση και βιασμό 19χρονης.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση του νησιού, δύο Αλβανοί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση 19χρονης, επίσης από την Αλβανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τους δύο κατηγορούμενους, οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις στη Μύκονο για βιασμό 19χρονης: Το χρονικό της υπόθεσης

Tην περασμένη Τετάρτη, oι δύο 20χρονοι Αλβανοί κατάφεραν να βγουν ραντεβού με το θύμα, το οποίο κανονίστηκε μέσω Facebook. Όπως η ίδια καταθέτει, της έριξαν κάτι στο ποτο και την οδήγησαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια όπου την κρατούσαν κλεισμένη για τρεις ημέρες. 

Σύμφωνα με τη 19χρονη, το διάστημα που παρέμενε φυλακισμένη στο σπίτι, οι δυο δράστες της έδιναν ναρκωτικές ουσίες για να μην μπορεί να αντιδράσει όσο αυτοί προχωρούσαν στον βιασμό της. Το πρωϊ του Σαββάτου, 26 Ιουνίου, μετέβησαν στην περιοχή του Πειραιά όπου την άφησαν ελεύθερη και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ