Ελλαδα

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αντόνιο Μπαντέρας

Προσγειώθηκε με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αντόνιο Μπαντέρας©Twitter@pascal_ina
Εφτασε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» ο Αντόνιο Μπαντέρας©Twitter@pascal_ina

Εφτασε στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Έφτασε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αντόνιο Μπαντέρας με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «» στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Από το αεροδρόμιο, πήγε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου και θα μείνει. Το ιδιωτικό τζετ, ένα Gulfstream G200 Galaxy, ανήκει στην αυστριακή εταιρεία ενοικίασης αεροσκαφών Avcon Jet και στη Θεσσαλονίκη έφτασε από τη Γενεύη.

 

Τα σκηνικά για το πρώτο γύρισμα του «The Enforcer» -ή «Barracuda» όπως ήταν μέχρι την περασμένη Παρασκευή γνωστή η ταινία- στήνονται αυτές τις ώρες στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο Αντόνιο Μπαντέρας αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην Θεσ/νικη αφού είναι προγραμματισμένο να συμμετέχει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- στο πρώτο take της ταινίας, τα γυρίσματα της Δευτέρας.

ThessToday.gr - Σκηνικά για την ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας 1

Την ίδια ώρα, η παραγωγή των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων «τρέχει» με τις υψηλότερες ταχύτητες. 

Μπορεί τα σκηνικά και οι υποδομές να κατασκευάζονται, οι συνεργασίες να κλείνονται, από την άλλη όμως ολόκληρη η πόλη εξακολουθεί να προσφέρει στην παραγωγή υπηρεσίες, χώρους αλλά και... παρουσία στις σκηνές που θα γυριστούν. «Έχουμε κάθε είδους προσφορές για τα γυρίσματα, υπάρχουν χώροι τέχνης, εστίασης, αθλητισμού, υποδομές, υπηρεσίες μεταφοράς, ό,τι μπορεί κανείς να σκεφτεί που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της παραγωγής καθημερινά. Δεν έχει σταματήσει, δεν έχει ούτε κοπάσει λεπτό το ενδιαφέρον της πόλης για το "The Enforcer"», εξηγεί ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ