Ελλαδα

Ταινία Αντόνιο Μπαντέρας: Συνεχίζονται στη ΔΕΘ τα γυρίσματα

Τις επόμενες ημέρες οι Θεσσαλονικείς γίνονται βοηθητικοί ηθοποιοί

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baderas5.jpg

Γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη: Σκηνές στη ΔΕΘ και πλήθος πολιτών κοντά στο σημείο για να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές.

Συνεχίζονται πυρετωδώς τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας, «The Enforcer», στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα (5/7) τα γυρίσματα συνεχίζονται σε ένα από τα πιο γνωστά κτίρια του εκθεσιακού χώρου της ΔΕΘ Helexpo.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά από τα σημερινά γυρίσματα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει για τα επόμενα 24ωρα γυρίσματα σε περιοχές της Περαίας και της Νέας Μηχανιώνας, περιοχές στις οποίες μάλιστα αναμένεται να συμμετέχουν και πολλοί από τους βοηθητικούς ηθοποιούς που έχουν «κλείσει» συμμετοχή στην ταινία, μετά το κάλεσμα που είχε απευθύνει η παραγωγή. Μάλιστα, ο Αντόνιο Μπαντέρας είδε θετικά τον ενθουσιασμό των κατοίκων της Θεσσαλονίκης να δουν από κοντά τα γυρίσματα των σκηνών στο τμήμα της Εθνικής Αμύνης που μετατράπηκε σε Μαϊάμι. Η συμπρωταγωνίστρια της ταινίας, Κέϊτ Μπόσγουορθ, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και έχει νυχτοπερπατήσει την πόλη. 

 

 

Το «The Enforcer» συνεχίζει με περισσότερα πλάνα ημέρας αυτή την εβδομάδα μετά τις νυχτερινές σκηνές που κυριάρχησαν στις λήψεις της προηγούμενης.

ThessToday.gr - Ο Μπαντέρας στη ΔΕΘ για γυρίσματα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ