Μπαντέρας: Από Δευτέρα στη Θεσ/νικη για τη χολιγουντιανή παραγωγή
Ακόμη και «επώνυμοι» της πόλης έχουν διακριτικά εκφράσει το ενδιαφέρον να δώσουν το «παρών», έστω ως βοηθητικοί ηθοποιοί
Ο Αντόνιο Μπαντέρας αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, για τη μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ
Τα σκηνικά για το πρώτο γύρισμα του «The Enforcer» -ή «Barracuda» όπως ήταν μέχρι την περασμένη Παρασκευή γνωστή η ταινία- στήνονται αυτές τις ώρες στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο Αντόνιο Μπαντέρας αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην Θεσ/νικη αφού είναι προγραμματισμένο να συμμετέχει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- στο πρώτο take της ταινίας, τα γυρίσματα της Δευτέρας.
Μπαντέρας: Από Δευτέρα στη Θεσ/νικη για τη χολιγουντιανή παραγωγή
Την ίδια ώρα, η παραγωγή των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων «τρέχει» με τις υψηλότερες ταχύτητες. Οι υπεύθυνοι του κάστινγκ έχουν αρχίσει το fitting των βοηθητικών ηθοποιών, οι υπόλοιποι ρόλοι είναι στα τελευταία στάδια της επιλογής για να οριστεί το σύνολο των ατόμων που θα συμμετέχουν, εξοπλισμός αγοράζεται ή νοικιάζεται, τεχνικοί κάθε είδους έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη ώστε να συνεργαστούν με τους Έλληνες συναδέρφους τους, τεχνίτες κατασκευάζουν έπιπλα.
Μπορεί τα σκηνικά και οι υποδομές να κατασκευάζονται, οι συνεργασίες να κλείνονται, από την άλλη όμως ολόκληρη η πόλη εξακολουθεί να προσφέρει στην παραγωγή υπηρεσίες, χώρους αλλά και... παρουσία στις σκηνές που θα γυριστούν. «Έχουμε κάθε είδους προσφορές για τα γυρίσματα, υπάρχουν χώροι τέχνης, εστίασης, αθλητισμού, υποδομές, υπηρεσίες μεταφοράς, ό,τι μπορεί κανείς να σκεφτεί που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της παραγωγής καθημερινά. Δεν έχει σταματήσει, δεν έχει ούτε κοπάσει λεπτό το ενδιαφέρον της πόλης για το "The Enforcer"», εξηγεί ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής.
Η προσφορά συνεργασίας όμως έχει φτάσει μέχρι την Αθήνα, με επαγγελματίες της εστίασης να προσφέρουν τα καλύτερα τους προϊόντα για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κινηματογραφικής παραγωγής σε τροφοδοσία. «Μας έχουν ζητήσει ηλεκτρονικές διευθύνσεις ώστε να καταθέσουν προσφορά για το φαγητό και την τροφοδοσία αναρίθμητες εταιρείες. Ευγενικά, έχουμε εξηγήσει πως -μέχρι στιγμής- έχει καλυφθεί αυτή η ανάγκη, μαθαίνουμε όμως πως τελικά το... σουβλάκι της Θεσσαλονίκης και άλλα εδέσματα "έφτασαν" στην Αθήνα!», αναφέρει ο κ. Καμπάς.
Την ίδια ώρα, με την παραγωγή να έχει ανεβάσει ταχύτητα και τα πρώτα καρέ να είναι προγραμματισμένα για τη Δευτέρα, η επικοινωνία προς την παραγωγή και τους ανθρώπους του κάστινγκ συνεχίζεται, αφού πολλοί -όχι μόνο καθημερινοί πολίτες αλλά και «επώνυμοι» της πόλης- έχουν διακριτικά εκφράσει το ενδιαφέρον να δώσουν το «παρών», έστω ως βοηθητικοί ηθοποιοί σε μια σκηνή της ταινίας δράσης, που θα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε Μαϊάμι. Ωστόσο, είναι στη διακριτική ευχέρεια των υπευθύνων του κάστινγκ που θα αποφασίσουν αν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια σκηνή. Ίσως κάτι τέτοιο να εξαρτηθεί και από σεναριακές αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
Με το «έτοιμοι, φύγαμε, πάμε...» της Δευτέρας να πλησιάζει πια, η Θεσσαλονίκη ολόκληρη κινείται στον ρυθμό του «The Enforcer» και αυτό είναι «ίσως το πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό "δώρο" προς τη Θεσσαλονίκη μετά τη δοκιμασία της πανδημίας...», σχολιάζει ο κ. Καμπάς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ταινία θα εστιάζει στη δημιουργία του «Breakfast at Tiffany’s»
Διχασμένη η γαλλική κινηματογραφική κοινότητα - Αντιδράσεις για το πολιτικό παρελθόν της θρυλικής ηθοποιού
Τι είπε ο βραβευμένος ηθοποιός
Η συγκλονιστική υπόθεση των βιασμών στο Μαζάν μεταφέρεται στη μικρή οθόνη
Το γλυκόπικρο συνοδευτικό με το οποίο επιλέγει να παρουσιάσει την ιστορία ενός ζευγαριού, είναι ο ορισμός των φιλότιμων προθέσεων αλλά και της ελαφρότητας
Στο φεστιβάλ Βενετίας, όπου συμμετείχε το φιλμ, κέρδισε το Βραβείο Ερμηνείας για μία ακόμη αψεγάδιαστη παράσταση από τον Τόνι Σερβίλο
Στρωτό σενάριο, αυθεντικοί χαρακτήρες, φυσικότητα και αφήγηση που ρέει χωρίς προβλήματα
Η ισπανική ταινία της χρονιάς, σε σκηνοθεσία της Αλάουδα Ρουίθ ντε Αθούα, συγκεντρώνει 13 υποψηφιότητες Γκόγια
Tι λένε τα σχόλια των fans
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
Μετά τον Μπραντ Πιτ στην Ύδρα, οι δύο σταρ ξεκινούν γυρίσματα σε Αθήνα και Κέρκυρα
Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας - Πρόσβαση στην ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα του κολοσσού του streaming
Kαθώς οι τοποθετήσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις
Με αφορμή τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις των Τζέιμς Βαν ντερ Μπικ και Έρικ Ντέιν
Το «Lincoln in the Bardo» επικεντρώνεται στη σχέση του Λίνκολν με τον πρόσφατα αποβιώσαντα γιο του, Γουίλι Λίνκολν
Το δίκτυο απέσυρε το βίντεο της τελετής προκειμένου να αφαιρέσει το ηχητικό απόσπασμα
Η Γούνμι Μοσάκου δηλώνει πως οι θάνατοι που συνδέονται με την ICE επισκιάζουν τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της
Ο Ρόμπερτ Αραμάγιο έκανε την έκπληξη στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου - Τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας
Ο Χολιγουντιανός σταρ προβλέπει ότι το κέρδος θα υπερνικήσει τις ηθικές αναστολές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.