Ελλαδα

Απάτη με SMS σε υποψήφιους κομπάρσους στην ταινία του Μπαντέρας

Οι επιτήδειοι προσπαθούν να αποσπάσουν Iban και ΑΦΜ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αντόνιο Μπαντέρας σε γυρίσματα©Twitter
Γραπτά μηνύματα - απάτη στέλνουν επιτήδειοι σε κομπάρσους της ταινίας «The Enforcer» που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη©Twitter

Γραπτά μηνύματα - απάτη στέλνουν επιτήδειοι σε κομπάρσους της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Γραπτά μηνύματα με σκοπό να αποσπάσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στέλνουν επιτήδειοι σε άτομα που θα πάρουν μέρος στην ταινία «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη 

Τα παράνομα αυτά μηνύματα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ζητούν εισαγωγή προσωπικών στοιχείων όπως ΑΦΜ, αριθμού πιστωτικής κάρτας κ.ά και είναι κακόβουλα. Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.

spamsms.jpg

Η εταιρία παραγωγής εφιστά την προσοχή του κοινού

Η εταιρεία παραγωγής επισημαίνει ότι όσοι είχαν δηλώσει επιθυμία να συμμετέχουν στην ταινία ως βοηθητικοί, έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο από τις διευθύνσεις barracuda.themovie@gmail.com, barracuda.themovie@yahoo.com. 

Όπως εκτιμούν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, τα e-mails χακαρίστηκαν σε μια προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων. Για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης των.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.