Ελλαδα

Πανελλήνιες 2021: Τα μαθήματα που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων για ΕΠΑΛ και ΓΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ / ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ / ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ © EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις Πανελλήνιες 2021 την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Οι Πανελλήνιες 2021 συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή, με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στις Ηλεκτρικές Μηχανές, στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, στη Ναυσιπλοΐα ΙΙ και στις Ναυτικές Μηχανές.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις Πανελλήνιες 2021 την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, ενώ η επόμενη εξέταση είναι το Σάββατο (26/6) με τα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ και Ψηφιακά Συστήματα. Έπειτα, δίνουν την ερχόμενη Δευτέρα (28/6) τα μαθήματα: Στοιχεία ψύξης-κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων. 

panellinies2021.jpg

Πανελλήνιες 2021: Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων


Από τις 29 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου 2021 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2021.

Το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων και παραθέτει τα Εξεταστικά Κέντρα στα οποία θα πρέπει να προσέλθουν οι υποψήφιοι. 

panellinies-eidika-mathimata.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ