Ελλαδα

Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα 4 μαθήματα σήμερα Σάββατο

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανελλήνιες 2021
Πανελλήνιες 2021 © EUROKINISSI/ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Αυτά είναι τα θέματα που εξετάστηκαν στις Πανελλήνιες 2021 οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ σε Ανατομία, Οικονομική Θεωρία, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Παιδείας σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 τα θέματα που έπεσαν στα 4 μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2021.

Πρόκειται για τα μαθήματα της Ανατομίας – Φυσιολογίας ΙΙ, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), των Δικτύων Υπολογιστών και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας.

Αναλυτικά:

Και σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 οι μαθητές Λυκείου προσήλθαν στις αίθουσες, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (μάσκες, αποστάσεις και ατομική υγιεινή) και έχοντας δηλώσει το αποτέλεσμα του self test για κορωνοϊό.

Με βάση το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2021 που έχει δημοσιεύσει το Υπουργείο Παιδείας, οι μαθητές των ΕΠΑΛ επανέρχονται την Τετάρτη 23 Ιουνίου για να εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

panellinies-2021-programma-epal.jpg

Πανελλήνιες 2021: Την Τρίτη 22 Ιουνίου το τελευταίο μάθημα για τους υποψηφίους ΓΕΛ

Για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), απομένει μία ακόμη εξέταση για να ολοκληρώσουν τις Πανελλήνιες 2021. Ειδικότερα, την Τρίτη 22 Ιουνίου προσέρχονται για τελευταία φορά στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να εξεταστούν στην Ιστορία (όσοι έχουν επιλέξει Ανθρωπιστικές σπουδές) στη Φυσική και την Οικονομία (όσοι έχουν επιλέξει Θετικές σπουδές, Σπουδές Υγείας ή Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής).

panellinies-2021-programma.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ