Ελλαδα

Μυτιλήνη: Πέθανε 63χρονη μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca

Νοσηλευόταν από την 1η Απριλίου με θρομβοεμβολικό επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμβόλιο
Εμβόλιο © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Μυτιλήνη: Κατέληξε κατά τη νοσηλεία της στη ΜΕΘ 63χρονη που είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν από την 1η Απριλίου, κατέληξε σήμερα (25/5) 63χρονη γυναίκα που είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής, με το εμβόλιο της AstraZeneca, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» ανέφερε ότι πρόκειται για το μόνο επεισόδιο στη χώρα μας που αποδίδεται επισήμως στον εμβολιασμό και έχει αναφερθεί και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων μέσω του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκου και της Εθνικής Επιτροπή Εμβολιασμών.

Κατά την ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών στην Ελλάδα εχθές Δευτέρα (24/5) έγινε αναφορά στην εξέταση τεσσάρων περιστατικών θρομβώσεων έπειτα από χορήγηση εμβολίου της AstraZeneca, με το οποίο έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα περισσότεροι από 740.000 πολίτες. Μία από τις περιπτώσεις ήταν και το περιστατικό της Μυτιλήνης. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ