Ελλαδα

Λαμία: Συνελήφθη 63χρονη που έριξε ηλικιωμένη σε ρεματιά

Άκουσαν τις φωνές της 84χρονης και την ανέσυραν τραυματισμένη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Λαμία: 63χρονη έριξε 84χρονη σε ρεματιά - Συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μία 63χρονη γυναίκα συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (15/5) στο χωριό Σταυρός της Λαμίας, καθώς φέρεται να είναι το άτομο που χτύπησε και πέταξε σε ρεματιά μία 84χρονη γυναίκα, εγκαταλείποντάς την τραυματισμένη στο σημείο. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 84χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια από το σημείο όπου είχε πέσει. Ένα παιδί μαζί με τον πατέρα του έσπευσαν κοντά της και κάλεσαν άμεσα τις αρχές, οι οποίες προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της γυναίκας. Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή της Πυροσβεστικής, καθώς η ηλικιωμένη είχε πέσει μακριά από το δρόμο και η ανάσυρσή της δεν ήταν εύκολη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ. 

Η 84χρονη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας φέροντας τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα, είπε στις αρχές ότι μια άλλη συγχωριανή της, ηλικίας 63 ετών, την χτύπησε με μια πέτρα και στη συνέχεια με την μαγκούρα και μετά την έσπρωξε και την έριξε στη ρεματιά.

Όπως αναφέρει το lamiareport, η 84χρονη βοηθούσε και πρόσεχε την 63χρονη. Η γυναίκα συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ