Ελλαδα

Βύρωνας: Ελεύθερη η 37χρονη που πέταξε πετρέλαιο στα κορίτσια

Τι λέει ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βύρωνας: Η 37χρονη γυναίκα που πέταξε το πετρέλαιο στα ανήλικα κορίτσια αφέθηκε ελεύθερη - Τι είπε στις αρχές για την κίνησή της αυτή.

Ελεύθερη αφέθηκε η 37χρονη γυναίκα που φέρεται να πέταξε από το μπαλκόνι της πετρέλαιο σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια, τα οποία έπαιζαν κάτω από σπίτι της στο Βύρωνα. Ο εισαγγελέας ζήτησε να προχωρήσει η προανάκριση της αστυνομίας.

Τα κορίτσια 13 και 14 ετών μεταφέρθηκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής (25/4) στο νοσοκομείο Παίδων με κοκκινίλες και σημάδια στο πρόσωπο

Η γυναίκα δήλωσε ότι το δοχείο με το πετρέλαιο το έριξε η γάτα της που βρισκόταν στο μπαλκόνι της. Κάτι που διαψεύστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αρχές στη γειτονιά.  Στη συνέχεια η γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό Τμήμα και η προσαγωγή έγινε σύλληψη ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο πατέρας μίας εκ των τραυματισμένων ανηλίκων επεσήμανε πως οι οι ανήλικες «έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι» και χρειάστηκε να περάσουν το βράδυ τους στο νοσοκομείο. Ο ίδιος, περιγράφοντας το περιστατικό, επεσήμανε πως «τα παιδιά έπαιζαν πιο μακριά από το σπίτι και τα περίμενα την ώρα που έφευγαν για να επιστρέψουν σπίτι. Ήταν μια παρέα επτά ατόμων και σημάδεψε τα τρία πρώτα κορίτσια στη διασταύρωση της Αγίας Σοφίας με την Καλλιπόλεως. Όλο το βράδυ είχαν την 37χρονη στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και τα παιδιά μας στο νοσοκομείο με εγκαύματα. Τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ πετρέλαιο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ