Ελλαδα

Επίθεση σε έγκυο στην Κυψέλη: Ελεύθερος με όρους ο 25χρονος

«Ήταν μια άτυχη στιγμή», φέρεται να υποστήριξε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 25χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στην έγκυο στην περιοχή της Κυψέλης
Ο 25χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στην έγκυο στην περιοχή της Κυψέλης © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Τι είπε στον εισαγγελέα ο 25χρονος κατηγορούμενος. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε έπειτα από την απολογία του ο 25χρονος άνδρας που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στη νεαρή έγκυο στην περιοχή της Κυψέλης

Ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο τον κατηγορούμενο, με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύθηκε οποιαδήποτε συναναστροφή του με την κοπέλα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του ότι η ουσία που έριξε στη κοπέλα ήταν αμμωνία και ότι είχε σχέση με το θύμα. Εκείνο το βράδυ, όπως υποστήριξε, είχαν μία διαφωνία. «Ήταν μια άτυχη στιγμή», φέρεται να είπε. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κυψέλη στην οδό Ηπείρου, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής τα μεσάνυχτα της Κυριακής (11/4).  Η 25χρονη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Ευτυχώς τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά και δεν κινδύνεψε η εγκυμοσύνη της. Ήδη έχει λάβει εξιτήριο. Μπορεί στην αρχή η κατάθεσή της να είχε κενά, όμως, γρήγορα με νέα της κατάθεση στους αστυνομικούς κατονόμασε τον δράστη με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι πριν από περίπου δύο χρόνια. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ