Ελλαδα

Ρόδος: Αυλαία για το «πείραμα» με τους Ολλανδούς τουρίστες

Το πανό με το «ευχαριστώ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολλανδοί τουρίστες στην Ελλάδα
Ολλανδοί τουρίστες στην Ελλάδα © Eurokinissi

Στην Ολλανδία επιστρέφουν οι Ολλανδοί τουρίστες που βρέθηκαν στη Ρόδο στο πλαίσιο των διακοπών - πείραμα.

Στην πατρίδα τους επιστρέφουν οι 189 Ολλανδοί τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στη Ρόδο, το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Απριλίου.

Οι συγκεκριμένοι τουρίστες παρέμειναν στο ελληνικό νησί για μία εβδομάδα, στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος, που θα καθορίσει αν το συγκεκριμένο μοτίβο είναι λειτουργικό για τον τουρισμό.

Όπως δήλωσε στη «Ροδιακή» ο τουριστικός πράκτορας Σάββας Καμπούρης ως υπεύθυνος του πρακτορείου Travel exchange που έφερε τους Ολλανδούς στη Ρόδο, «όλοι τους έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Μάλιστα πήγαν όλα καλά και δεν υπήρξε κανένα παράπονο, ούτε από τους διοργανωτές ούτε και από τους τουρίστες». Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε, περιμένει και εκείνος με αγωνία «την αποτύπωση των εντυπώσεων και τα αποτελέσματα του προγράμματος που θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού».

Το «ευχαριστώ» των Ολλανδών

Οι τουρίστες δεν παρέλειψαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» για τη φιλοξενία τους, καθώς κρέμασαν ένα πανό στο μπαλκόνι ενός εκ των δωματίων όπου διέμεναν με το μήνυμα «Σε ευχαριστούμε Ρόδο».

Μάλιστα, το μέλος της διοίκησης της ΠΟΞ και της ΕΞΡ Γιάννης Χατζής σε σχόλιό του αναφέρει τα εξής: «Μια εικόνα απέραντης συγκίνησης. Η Ρόδος φιλοξενεί σε πιλοτικό πρόγραμμα 189 Ολλανδούς οι οποίοι μένουν σε καραντίνα σε όλη τη διάρκεια των διακοπών τους. Σχεδόν 30.000 άτομα έκαναν αίτηση για να πληρώσουν 399 ευρώ και να συμμετάσχουν. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. Η εικόνα αυτή γεμίζει ελπίδα και υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες, όλους τους ξενοδόχους. Το τέλος είναι κοντά, ο τουρισμός θα ανακάμψει».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ