Ελλαδα

Κυψέλη - Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη στον 25χρονο

Ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη - Ο 25χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη - Ο 25χρονος που κατηγορείται για την υπόθεση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος δράστης που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη.

Η πρώην σύντροφος και θύμα της επίθεσης τον είχε κατονομάσει στην Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, το πρωί, ο νεαρός -με χειροπέδες στα χέρια- πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο κτίριο 16, στην Ευελπίδων, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στη συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η επίθεση με καυστικό υγρό έγινε σε βάρος 25χρονης, η οποία είναι 4 μηνών έγκυος, την ώρα που περπατούσε στην Κυψέλη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα. Η 25χρονη νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα της. Ο πλαστικός χειρουργός που την εξέτασε, έκρινε ότι δεν χρήζουν επέμβασης και μπορούν να επουλωθούν με αγωγή.

 

Κυψέλη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 25χρονο για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Όπως έγινε γνωστό, κατηγορία κακουργηματικού βαθμού απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου.

Συγκεκριμένα, άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και διαβίβασε τη δικογραφία στον ανακριτή, από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα πανί, ποτισμένο σε χλωρίνη, το οποίο και έβαλε στο πρόσωπο του θύματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ