Ελλαδα

Κυψέλη: Η 25χρονη έγκυος «έδειξε» τον δράστη- Τα νέα στοιχεία

Θέμα ωρών η σύλληψή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Κατονόμασε τον δράστη η 25χρονη έγκυος - Τι είπε στη συμπληρωματική της κατάθεση.

Θέμα ωρών θεωρείται η σύλληψη του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, καθώς η 25χρονη έγκυος άλλαξε την κατάθεσή της και «έδειξε» στους αστυνομικούς το άτομο που της έριξε το εμποτισμένο πανί στο πρόσωπο. 

Από την πρώτη στιγμή, τα κενά που υπήρχαν στην κατάθεση της 25χρονης, έκαναν τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι ο άνδρας πίσω από την επίθεση ήταν πρόσωπο γνωστό στο θύμα. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από την ίδια στη συμπληρωματική της κατάθεση. «Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη», είπε η 25χρονη, σύμφωνα με τον Ant1.

Η 25χρονη κατέθετε επί περίπου μία ώρα στους άνδρες της ασφάλειας. Η νεαρή έγκυος κατονόμασε τον δράστη και πλέον θεωρείται ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει εντοπιστεί και συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την κατάθεση η κοπέλα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο της επίθεσης και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κυψέλη στην οδό Ηπείρου, στο ύψος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής τα μεσάνυχτα της Κυριακής (11/4).  Η 25χρονη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Ευτυχώς τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά και δεν κινδύνεψε η εγκυμοσύνη της. Ήδη έχει λάβει εξιτήριο. 

Σε κάθε περίπτωση, ο δράστης που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα κληθεί να εξηγήσει τα κίνητρά του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ