Ελλαδα

Λαμία: Πέθανε μητέρα ενώ οδηγούσε - Τι λέει ο σύζυγος (βίντεο)

Άφησε την τελευταία της πνοή στο τιμόνι, έχοντας τα δύο παιδιά στο αυτοκίνητο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 36χρονη Έλενα, μητέρα δύο παιδιών, που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε και πέθανε στη Λαμία - Στη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Γιώργο
Η 36χρονη Έλενα, μητέρα δύο παιδιών, που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε και πέθανε στη Λαμία - Στη φωτογραφία με τον σύζυγό της, Γιώργο © lamiareport.gr

Συντετριμμένος ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας στη Λαμία που υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε ενώ οδηγούσε, έχοντας μαζί της τα δύο μικρά παιδιά τους.

Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι μια νεαρή μητέρα έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε και πέθανε. Συγκλονισμένος ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, αδυνατεί να πιστέψει τον ξαφνικό θάνατο της 36χρονης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο lamiareport.gr, μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα δύο μικρά παιδιά τους: Ένα κοριτσάκι 4 ετών και ένα αγοράκι 5,5 ετών.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Παπαποστόλου κάτω από το σπίτι της αδελφής της νεαρής μητέρας. Το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και «καρφώθηκε» σε τσιμεντένια κολόνα φωτισμού. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, λίγο πριν από τις 22.00 το βράδυ. Οι πρώτοι που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν τη νεαρή μητέρα πεσμένη στο πλάι, στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της, και πίσω τα δυο μικρά παιδιά της να κλαίνε και να είναι σοκαρισμένα.

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους» ανέφερε ο σύζυγος.

Και πρόσθεσε απαρηγόρητος: «Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος. Είναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε».

Πώς έγινε το τροχαίο στη Λαμία - Τι ανέφερε ο σύζυγος της νεαρής μητέρας που έσβησε στο τιμόνι

Οδηγός φορτηγού ο σύζυγος της 36χρονης εξηγεί ότι κάνει συχνά το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Κάποιες φορές, μάλιστα, παίρνει και την οικογένεια μαζί του.

«Την οικογένεια την είχα μαζί μου στο φορτηγό. Ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σταμάτησα στη Λαμία, στη Νέα Ρούμελη, όπου είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο της Έλενας» σημειώνει.

Τροχαίο στη Λαμία: Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 36χρονη νεαρή μητέρα, η οποία υπέστη ανακοπή καρδιάς
Τροχαίο στη Λαμία: Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 36χρονη νεαρή μητέρα, η οποία υπέστη ανακοπή καρδιάς

Και συνεχίζει: «Τους έβαλα στο αυτοκίνητο, βάλαμε ζώνες στα παιδιά και έφυγαν για να πάνε σπίτι στη Σπερχειάδα, ενώ εγώ συνέχισα με το φορτηγό για Θεσσαλονίκη. Δεν πρόλαβα να βγω στην εθνική οδό και η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι είναι στο αεροπλάνο στην Έκθεση και ότι δεν αισθάνεται καλά».

Λαμία - Τροχαίο: «Από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε ο άγγελός μας» δήλωσε ο σύζυγος της νεαρής μητέρας

«Έχω πόνο στο στήθος και με έχει λούσει κρύος ίδρωτας» τού είπε η 36χρονη, με τον σύζυγο να απαντά: «Μείνε εκεί που είσαι και έρχομαι αμέσως».

Όπως εξηγεί, του ανέφερε ότι θα πάει στην αδελφή της. «Σε λίγο με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου είπε τι έγινε. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έτσι -από τη μια στιγμή στην άλλη- έφυγε ο άγγελός μας…» καταλήγει στις δηλώσεις του ο σύζυγος στο lamiareport.

LamiaReport.gr: Τροχαίο μέσα στην πόλη

Λαμία - Πέθανε νεαρή μητέρα στο τιμόνι: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου

«Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, καλό παράδεισο αγάπη μου...... Πού με άφησες καρδούλα μου», έγραψε ο Γιώργος, σύζυγος της Έλενας, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

Η 36χρονη μητέρα που έπαθε ανακοπή στο τιμόνι και πέθανε στη Λαμία
Η 36χρονη μητέρα που έπαθε ανακοπή στο τιμόνι και πέθανε στη Λαμία

Η κηδεία θα τελεστεί στις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021 στο χωριό Ασβέστης του Δήμου Μακρακώμης (ιδιαίτερη πατρίδα της 36χρονης νεαρής μητέρας).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ