Ελλαδα

Τροχαίο στη Γαύδο: Οι νέες δηλώσεις του 40χρονου συνοδηγού

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο με θύμα την 28χρονη Κορίνα στη Γαύδο
Τροχαίο με θύμα την 28χρονη Κορίνα στη Γαύδο © flashnews.gr

Τροχαίο στη Γαύδο: Τι υποστηρίζει σε νέες του δηλώσεις ο 40χρονος συνοδηγός - Τι είπε για τις ταχύτητες βρέθηκαν στο κιβώτιο του οχήματος.

Μετά τις δηλώσεις του πραγματογνώμονα για το φρικτό τροχαίο στη Γαύδο, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 28χρονη Κορίνα, ο 40χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου προχώρησε σε νέες δηλώσεις.

Μιλώντας στο Mega, ο 40χρονος επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο και πως αυτό ήταν σταματημένο. Ακόμη, είπε ότι τα καθίσματα ήταν ριγμένα και δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα, ενώ υποστήριξε πως την ώρα που το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό τότε τα σώματά τους, όπως έφυγαν από τα καθίσματα, θα μπορούσαν να είχαν βάλει την ταχύτητα.
«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα έφτανα τα πετάλια; Και είναι και ριγμένα. Μόνο που κουτρουβαλάγαμε έτσι, όλο το σασμάν θα μπορούσε να έχει αλλάξει ταχύτητες.

» Ο λεβιές δεν είναι… μπαινοβγαίνει εύκολα. Δεν υπάρχει ότι το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι πολλά πράγματα που με δικαιολογούν, όπως ότι δεν είμαι σε κίνηση. Όχι ότι λέω ψέματα, είναι η αλήθεια και φαίνεται. Τραβηγμένα ήταν πίσω τα καθίσματα… Τα πετάλια δεν τα έφτανα εκεί που ήταν τα καθίσματα. Γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ήμαρτον. Θέλω να τα διαψεύσετε αυτά τα πράγματα. Από τις έξι η ώρα είχαμε πάρει τηλέφωνο. Ανάθεμά με κι εμένα με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός», επεσήμανε ο 40χρονος άνδρας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 28χρονης Κορίνας, κ. Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλήξει σε οριστικά νομικά συμπεράσματα. «Δεν θέλω να σπιλώσω κανένα. Δεν υπονοοώ το οτιδήποτε. Για να αρθεί κάποιος σε συμπεράσματα νομικά θα γίνει μόνο με αποδείξεις. Εγώ δεν θέλω εικασίες. Δεδομένα είναι τα εξής υπάρχει στο κιβώτιο ταχυτήτων, ταχύτητα δεύτερη. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να πουλήσει αυτοκίνητο με ταχύτητα και να κατέλθει στον γκρεμό».

 

 


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ