- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το Citylink ντύνεται με τα χρώματα της γαλανόλευκης (βίντεο)
Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Με λευκό και μπλε φως το Citylink, το ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Το Citylink, το πιο κοσμικό σημείο συνάντησης στην καρδιά του Αθηναϊκού Κέντρου,
ντύνεται με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.
Η πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου της πρωτεύουσας, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, λούζεται με λευκό και γαλάζιο φως, αποτίνοντας φόρο τιμής στην επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Η φαντασμαγορική φωταγώγηση του κτιρίου πλαισιώνεται με την προβολή της ελληνικής σημαίας, που περήφανα κυματίζει στην όψη του Citylink από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου. Μέσα από αυτήν τη συμβολική κίνηση συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών εμβληματικών κτιρίων σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Όπερα του Σίδνεϊ, το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο και η Βουλή της Ρουμανίας, που γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων.
Ο φωτισμός του Citylink στις «εθνικές αποχρώσεις», παρά την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται να δώσει μια νότα κανονικότητας στους εορτασμούς της ιδιαίτερα σημαντικής και ιστορικής αυτής ημέρας.
Γεώργιος Κορμάς: «To Citylink φοράει τα χρώματα της Ελλάδας»
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Picar, διαχειρίστριας εταιρείας του Citylink, Γεώργιος Κορμάς δήλωσε:
«Το Citylink φοράει τα χρώματα της Ελλάδας και γιορτάζει μαζί με κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που έρχεται να μας υπενθυμίσει την αξία της ενότητας και της ομοψυχίας, με την καρδιά να "κοιτά" το παρελθόν, αλλά το βλέμμα να είναι στραμμένο προς το μέλλον.
» Ένα μέλλον που θα πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους για τους ιστορικούς πατριωτικούς αγώνες του έθνους μας για την ελευθερία και την παλιγγενεσία, αλλά και τον αγώνα που δίνουμε σήμερα, όλοι μαζί, για την υγεία την δική μας και των συνανθρώπων μας.
» Ας είναι αυτή η επέτειος η αρχή μιας νέας σελίδας για μια σύγχρονη και ευημερούσα Ελλάδα! Ζήτω το 1821, η απαρχή του νέου έθνους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.