Ελλαδα

«Ελ. Βενιζέλος»: Συνελήφθη με 1 κιλό κοκαΐνη στο στομάχι (Εικόνα)

Χειροπέδες σε 50χρονο ταξιδιώτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αστυνομικός με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αστυνομικός με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Συνολικά 8 σακουλάκια με κοκαΐνη είχε καταπιεί ο 50χρονος άνδρας που συνελήφθη από αστυνομικούς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε στο στομάχι του 1 κιλό κοκαΐνη προχώρησαν αστυνομικοί στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 50χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια από χώρες της Αφρικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 50χρονο, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς, προερχόμενος από τη Γουινέα, μέσω Γαλλίας.

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Οι κάψουλες με την κοκαΐνη που είχε στο στομάχι του ο 50χρονος ταξιδιώτης ο οποίος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο

Ο 50χρονος μετέφερε, διά της μεθόδου της κατάποσης, ποσότητα κοκαΐνης σε 8 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 1.080 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ