Ελλαδα

Μεγάλη φωτιά στο Σχηματάρι - Καίγεται εργοστάσιο ανακύκλωσης

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο - Δείτε βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι
Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι

Εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι έχει τυλιχθεί στις φλόγες, με τη φωτιά να καίει τα πάντα στο εσωτερικό του κτιρίου.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι. Η πυρκαγιά ξέσπασε την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, νωρίς το απόγευμα.

Το εργοστάσιο ανακύκλωσης που καίγεται, βρίσκεται στον κόμβο Σχηματαρίου, στον Περιφερειακό προς τη Χαλκίδα.

Τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν εντός της επιχείρησης είχαν ως αποτέλεσμα την επέκταση της πυρκαγιάς σε όλο το κτίριο. Πυκνός μαύρος καπνός βγαίνει από τις φλεγόμενες εγκαταστάσεις, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι και η πυρκαγιά δεν απειλεί παρακείμενες επιχειρήσεις. Με εγκαύματα στα χέρια ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου ανακύκλωσης στο Σχηματάρι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Σχηματάρι

Στις φλόγες εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις κατάσβεσης της φωτιάς

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο έσπευσαν αρχικά 15 πυροσβέστες, οι οποίοι ξεκίνησαν την επιχείρηση κατάσβεσης.

Στη συνέχεια στάλθηκαν ενισχύσεις. 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα επιχειρούν. Η φωτιά δεν αποκλείεται να καίει για πολλές ώρες μέχρι να σβήσει και η τελευταία εστία.

Το έργο της προανάκρισης για τη φωτιά στο Σχηματάρι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, μετέβη κλιμάκιο της ΔΑΕΕ για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

LamiaReport.gr: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι

Σχηματάρι: Φωτιά σε εργοστάσιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ