- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Ρώσος πρωθυπουργός στις 24 Μαρτίου
Με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821


Mikhail Mishustin: Στην Αθήνα στις 24 Μαρτίου ο Ρώσος πρωθυπουργός - Θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στην Αθήνα θα βρεθεί στις 24 Μαρτίου ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Mikhail Mishustin, με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
Ο κ. Mishustin θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με το sputnik.gr, το οποίο επικαλείται διπλωματικές πηγές, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Mikhail Mishustin, θα επισκεφθεί την Ελλάδα κατόπιν προσωπικής εντολής του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κ. Πούτιν δεν έχει πραγματοποιήσει κανένα επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό και η συμμετοχή του σε διεθνείς εκδηλώσεις τη χρονιά αυτή γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη στις 29 Απριλίου
Ένας φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά
Σύσκεψη στις Βούτες παρουσία των επιστημόνων της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών
Συνάντηση στην Αθήνα με Ουκρανούς στρατιώτες που έχασαν τα άκρα τους στον πόλεμο
Φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου
Είχε στην κατοχή του 13 συσκευασίες με κοκαΐνη
Εντοπίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του
Ανοιχτοί οι σταθμοί του μετρό
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Απριλίου
Οι συγκεντρώσεις σε δέκα κλικ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες στο λιμάνι της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.