- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ένας 38χρονος άνδρας στον Μαραθώνα πέθανε από αλλεργικό σοκ, έχοντας καταναλώσει νωρίτερα γαρίδες την Καθαρά Δευτέρα.
Τραγωδία την Καθαρά Δευτέρα στον Μαραθώνα με έναν άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή από αλλεργικό σοκ. Ο 38χρονος πέθανε, έχοντας καταναλώσει νωρίτερα γαρίδες. Το τραγικό συβάν εκτυλίχθηκε στον Βαρνάβα.
Παρά τις προσπάθειες των δικών του ανθρώπων αλλά και του πληρώματος του ΕΚΑΒ -που έφτασε στο σημείο με γιατρό- δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει στη ζωή. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Καπανδρίτι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 38χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.
Tην τραγική είδηση γνωστοποίησε ο διασώστης του ΕΚΑΒ και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λάμπρου με ανάρτησή του στο Facebook.
Νεκρός 38χρονος από αλλεργικό σοκ στον Μαραθώνα - Κατανάλωσε γαρίδες - Η ανάρτηση στο Facebook του διασώστη του ΕΚΑΒ
«Ένα τραγικό συμβάν είχαμε χθες το μεσημέρι στον Βαρνάβα Μαραθώνα. Ένας 38χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, έχασε την ζωή του από αλλεργικό σοκ που προήλθε μόλις έφαγε μία γαρίδα.
Παρά τις προσπάθειες των δικών του ανθρώπων αλλά και του πληρώματος του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μαζί με γιατρό δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει στη ζωή.
Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο ΚΥ Καπανδριτίου για τα περαιτέρω. Θερμά συλλυπητήρια στους οικίους του».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.