Ελλαδα

Αναρχικοί πέταξαν τρικάκια στο σπίτι της Σακελλαροπούλου

Διαμαρτυρία για τoν Δημήτρη Κουφοντίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Πρόεδρος της Δημοκρατίας © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αναρχικοί στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας - Πέταξαν τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Μεταξουργείο, έφτασε ομάδα αναρχικών για να πετάξει τρικάκια υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι περίπου 40 αναρχικοί εμφανίστηκαν με μηχανάκια έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.  Αφού πέταξαν τα φέιγ βολάν, οι αναρχικοί αποχώρησαν από το σημείο.

Σε ΜΕΘ στη Λαμία νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Υπενθυμίζεται ότι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στον 4ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας που συνεχίζει για 46η μέρα την απεργία πείνας.

Ο Κουφοντίνας προχώρησε και σε απεργία δίψας από το απόγευμα της Δευτέρας. Όπως έγινε γνωστό, γύρω στις 17:30 ο Δ. Κουφοντίνας ζήτησε από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας να του αφαιρέσουν την «πεταλούδα» και έκτοτε δεν λαμβάνει ούτε ορό ενυδάτωσης.

Ο απεργός πείνας εισήχθη στη ΜΕΘ την Τρίτη 16/2 μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Επίθεση και στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως

Σημειώνεται ότι χθες, καταγράφηκε επίθεση και στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Οι δράστες έγραψαν σύνθημα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και κατά του πρόσφατου νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τη φύλαξη των ΑΕΙ. 

«Αποψινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο. Δεν πτοούμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η παιδεία μας, η χώρα μας», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Νίκη Κεραμέως. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ