- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Rapid test για τον κορωνοϊό σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ σε Κυψέλη και Σεπόλια διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων.
Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ανταποκρινόμενος άμεσα και όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικά στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Covid-19, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε δύο σημεία της πόλης.
Ειδικότερα, τα rapid test θα πραγματοποιηθούν από τις 10.00 ως τις 15.00 στις πλατείες Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και Κανάρη στην Κυψέλη.
Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Στα δύο σημεία θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test και την αποφυγή συνωστισμού, θα εποπτεύουν κλιμάκια Δημοτικών Αστυνομικών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.