- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη για «εργασιακό εκφοβισμό» και ευχαριστεί τη Ζέτα Δούκα που «έδειξε τον δρόμο».
Η Κατερίνα Γερονικολού κατηγορεί τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό. Η καταγγελία της έρχεται μετά την εξομολόγηση από τη Ζέτα Δούκα για τα όσα βίωσε, όπως υποστηρίζει, από τον Γιώργο Κιμούλη.
Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Δούκα ανέφερε πως δέχτηκε ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από τον συνάδελφό της, υποστηρίζοντας ότι «με έβρισε και με κλώτσησε». Ο Γιώργος Κιμούλης πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας με αγωγή και μήνυση.
Η Κατερίνα Γερονικολού, με ανάρτησή της στο Instagram, κατήγγειλε τον Κιμούλη, επισημαίνοντας: «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη "συνεργασία" μας». Το post στα social media συνοδεύεται από την αφίσα της παράστασης «Δον Ζουάν, η επιστροφή», στην οποία συνεργάστηκε με τον Κιμούλη.
«Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας "πικραμένης"» συνεχίζει, προσθέτοντας: «Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν. Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας».
Στην ανάρτησή της στο Instagram, με την οποία καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού ξεκαθαρίζει: «Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος».
Κατερίνα Γερονικολού - Το «ευχαριστώ» της στη Ζέτα Δούκα που μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη
Η Κατερίνα Γερονικολού δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τη Ζέτα Δούκα, που έκανε την αρχή, όπως είπε.
«Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι και για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά στο γιατί επέλεξε τη δεδομένη χρονική στιγμή να μιλήσει για τον Γιώργο Κιμούλη, η ίδια έγραψε στο Instagram: «Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.