Ελλαδα

Αργυρούπολη: Δίωξη σε ανήλικους για επίθεση σε συνομήλικους

Φέρεται να είναι μέλη συμμορίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.- φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη σε τρεις ανήλικους για την επίθεση σε βάρος δύο ανήλικων - Τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη θα επισκεφτεί ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν μετά από επίθεση που έκαναν σε δύο συνομηλίκους τους στην Αργυρούπολη.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για σωρεία κατηγοριών κακουργηματικού και πλημμεληματικού βαθμού. Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους αφορά τις κατηγορίες της ληστείας κατά συρροή, συμμορίας, παράνομης οπλοφορίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας. Οι ανήλικοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή Ανηλίκων από τον οποίο έλαβαν ολιγοήμερη προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν την επίθεση σε βάρος των δύο ανηλίκων, που καταγγέλλουν, ο ένας πως τον μαχαίρωσαν και ο άλλος πως τον ξυλοκόπησαν μέλη ομάδας περίπου τριάντα ατόμων το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στην Αργυρούπολη.

Γιάννης Κωνσταντάτος: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας κατά των συμμοριών ανηλίκων

Για τα περιστατικά που κατήγγειλαν οι δύο ανήλικοι μίλησε ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, κάνοντας γνωστό ότι πρόκειται να επισκεφτεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αλλά και τον Εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει στοιχεία. Μάλιστα, σε μήνυμά του στη σελίδα του στο facebook, κάλεσε τους γονείς να μιλήσουν με τα παιδιά τους για τα περιστατικά που γνωρίζουν ή τα φαινόμενα που βλέπουν και τα ενοχλούν. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ