Ελλαδα

Lockdown: Δικογραφία και πρόστιμα 4.200 ευρώ για πάρτι στο Πήλιο

Ο πρώην που «πρόδωσε» το πάρτι λόγω ζήλειας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι αρχές επέβαλαν πρόστιμα και σχημάτισαν δικογραφία για πάρτι εν μέσω lockdown στο Πήλιο - Πώς έμαθαν για το πάρτι

Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε πέντε νεαρούς για πάρτι γενεθλίων στο Πήλιο εν μέσω lockdown, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέντε άτομα, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, μαζεύτηκαν σε σπίτι με αφορμή τα γενέθλια φίλου τους, οργάνωσαν πάρτι ενώ δημοσίευσαν επίσης φωτογραφίες στα social media.   

Tο πάρτι έγινε την Κυριακή σε κατοικία στην Μακρινίτσα Πηλίου. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονταν ένας 25χρονος και τέσσερα άλλα άτομα 25, 21, 20 και 24 χρονών να διασκεδάζουν, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.  

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, γενέθλια φέρεται να είχε ο 25χρονος ιδιοκτήτης της βίλας, που κάλεσε τέσσερις φίλους και φίλες του να διασκεδάσουν, παρά το lockdown.  

Τις φωτογραφίες που «πρόδωσαν» το «κορωνο-πάρτι» φέρεται να δημοσίευσε στο Instagram, ο πρώην φίλος μιας από τις καλεσμένες λόγω ζήλειας.   

Σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκαν πρόστιμα 3000 ευρώ κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση, και 300 ευρώ σε όσους συμμετείχαν.   

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ