Ελλαδα

Πολυτεχνείο: Δέκα προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας

Ανάμεσά τους και μέλος του Επαναστατικού Αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maskes_5.jpg

Η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους ενώ προχώρησε και σε δέκα προσαγωγές για να αποτρέψει τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Σε δέκα προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία για την αποτροπή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου. Ανάμεσα στα δέκα αυτά άτομα που έχουν προσαχθεί είναι και μέλος του Επαναστατικού Αγώνα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια ελέγχων, αστυνομικοί σταμάτησαν ύποπτο ΙΧ και μέσα στο οποίο βρέθηκαν κοντάρια, αντιασφυξιογόνες μάσκες. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ το ΙΧ ανήκει σε άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου και το σταμάτησαν για έλεγχο στην οδό Σταδίου στο ύψος του αγάλματος του Κολοκοτρώνη.

kadronia.jpg

maskes.jpg

kontaria.jpg

maskes.jpg

Κλείνουν τώρα πέντε σταθμοί μετρό

Με νέα εντολή της ΕΛΑΣ κλείνουν τώρα οι σταθμοί του μετρό «OMONOIA», «ΠANEΠIΣTHMIO», «ΣYNTAΓMA», «EYAΓΓEΛIΣMOΣ» και «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ», ενόψει των μέτρων ασφαλείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά, χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις στους παραπάνω σταθμούς.


Παράλληλα, διεκόπη σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως το Χίλτον, καθώς και στα δύο ρεύματα της οδού Πατησίων, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως την Ομόνοια.

Αναφορικά με δρομολόγια των τρόλεϊ, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη, ενώ οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας.

Επίσης, ισχύει τροποποίηση της διαδρομής και μεταφορά της αφετηρίας της γραμμής Α7 στην οδό Χαλκοκονδύλη (αφετηρία Β9).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ