- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνας Παγώνη.
Το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown και μετά την 1η Δεκεμβρίου σχολίασε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη.
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η κα Παγώνη εξέφρασε τις αμφιβολίες της για το εάν θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε το Πάσχα κανονικά.
«Θα ξεπεράσουμε τα 3.000 και κρούσματα, μετά κάνα δυο μέρες περίπου θα έχουμε ευθεία και μετά θα υπάρξει μείωση. Γι’ αυτό πήραμε τα νέα μέτρα γιατί το σύστημα δεν μπορούσε να αντέξει. Χρειάζονται 300 με 500 κρούσματα την ημέρα για να αρθούν τα μέτρα. Και μετά θα γίνει σταδιακή άρση μέτρων. Αν δεν πάνε καλά θα χρειαστεί φυσικά παράταση», σημείωσε σχετικά με την πορεία που αναμένεται να ακολουθήσει ο ιός μετά την επιβολή του lockdown.
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο εμβόλιο, επισημαίνοντας πως «θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα, θα δούμε πώς θα αποδώσουν τα μέτρα. Από το νέο χρόνο αναμένεται να βγει το εμβόλιο όταν τελειώσει η τρίτη δοκιμαστική φάση. Αν όλα πάνε καλά περίπου τον Ιούνιο θα εμβολιαστούν όλες οι ομάδες».
Ολοκληρώνοντας η κ. Παγώνη αναφέρθηκε στα φετινά Χριστούγεννα, σημειώνοντας πως θα είναι οικογενειακά. «Μπορούμε να γιορτάσουμε με μέτρο».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι θέματα έπεσαν στα μαθήματα ειδικότητας στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι
Πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Πότε τελείωνουν οι εξετάσεις για τους υποψηφίους
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
Σε εξέλιξη έρευνες για την διερεύνηση της καταγγελίας
Ποιες περιοχές είναι σε «πορτοκαλί» προειδοποίηση
Καθυστερήσεις και πιθανές τροποποιήσεις δρομολογίων - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.